Superheld poster in de kinderkamer

Tijdens het herinrichten van Jace zijn kamer heb ik een beetje een crush ontwikkeld voor leuke kinderposter en met name stoere monochrome posters. In elke hoekje van zijn kamer hangt of staat wel een leuke poster en het geeft net een beetje dat extra dimensie aan de kamer. Nu kwam ik laatst in contact met Margareth van Topmuurstickers.nl die sinds kort allemaal leuke posters in haar assortiment heeft. Ik wilde graag een persoonlijke touch aan de poster geven, omdat wij zoiets nog niet hadden. Margareth heeft toen een paar opzetjes gemaakt waar ik uit kon kiezen. Maar ik kon er ook nog veranderingen aan brengen en zo is deze mooie poster tot stand gekomen. Ik ben er helemaal blij mee. En Jace natuurlijk ook:) De zwart wit poster past perfect in zijn monochrome kamertje en door de persoonlijke touch is het net even anders dan de posters die wij al hebben hangen. 

Nu heb ik ook nog iets leuks voor jullie want ik mag namens Margareth van Topmuurstickers een poster naar keuze weggeven. Je mag kiezen voor een stoer superheld poster zoals die van Jace. Die je kan laten drukken met de naam van je zoon of dochter of je mag een andere poster uitkiezen uit haar leuke collectie. De keuze en formaat van de poster mag jij helemaal samenstellen. Leuk hé?Het enige wat je daar voor moet doen is mij en @topmuurstickersnl te volgen op Instagram en te reageren onder mijn foto’s van de winactie en je vrienden te taggen. Hoe simpel kan het zijn! De winnaar wordt zondag 7 augustus bekend gemaakt. 

Hieronder nog een aantal leuke posters waar jij uit kan kiezen maar voor de hele collectie posters neem even een kijkje op haar site.Succes!

Liefs,

Inge