Roundie review en give-away

Velen van jullie hebben het uitzicht van een heerlijke vakantie tegemoet en eigenlijk hoopt ook iedereen dat de zomer weer eens een keer gaat beginnen hier in Nederland. Voor iedereen die nog lekker op vakantie gaat of plannen heeft om lekker na het strand te gaan, een meertje te bezoeken of een picknick te houden in het park, schrijf ik deze review over de prachtige Roundie strandlaken uit de leuke webshop Ookinhetpaars

Ik was bevoorrecht om de prachtige turquiose Roundie uit te proberen in onze vakantie in Turkije. Als eerste was het al een feestje toen hij bezorgd werd. Wat een prachtige kleuren staan er op het strandlaken en ook de kwaliteit is super. Hij is gemaakt van badstof en dat betekent dat naast dat hij super zacht aan voelt ook heel veel vocht opneemt. Erg fijn dus als je uit de zee of het zwembad komt. Door de leuke boho print en franjes aan het strandlaken krijgt de Roundie een hele fijne Ibiza look die overal bij past. Of dat je nou naar het strand gaat, een picknick houdt of gebruikt als plaid op de bank. Alles kan!  


Dat de Roundie zo veelzijdig is kwam ik achter in de vakantie. We hebben het strandlaken vaak gebruikt en is overal handig voor. Op het strand speelden de kleintjes vaak op het laken en zelfs werd er af en toe een klein dutje op gedaan. Natuurlijk is hij ook ideaal om te gebruiken om aan je kleurtje te werken, dus ook ik heb er vaak opgezeten op het strand. Maar ook bij het zwembad of in de prachtige tuinen die rond het hotel lagen is de Roundie heel goed voor te gebruiken. Door de ronde vorm is hij extra groot en kan je er makkelijk met 2 of zelfs wel 3 personen op zitten. Ook legde we hem regelmatig in de hangmat om even een relax momentje te pakken. En als het wat frisser werd dan gingen we gewoon onder de Roundie liggen. Ideaal toch? Nu mag ik namens Ookinhetpaars deze gave turqouise Roundie weggeven aan één van mijn lieve volgers. En je hoeft er niet al teveel voor te doen. Namelijk:

1. Volg mij (@stijl_inge) en @ookinhetpaars op Instagram

2. Laat een reactie achter onder deze blogpost waar jij deze Roundie voor zou gebruiken. 

And that’s it! 

De give-away duurt tot 11 juli en ik maak de winnaar de volgende dag bekend in deze blogpost. 

Veel succes!

De winnaar van deze leuke give-away is bekend en dat is:

Jackie de Bom

Gefeliciteerd! Wil je mij een emailtje sturen met je adres gegeven en dan stuur ik de Roundie naar jou toe (stijlinge@gmail.com)

Naast deze té leuke Roundie heeft Ookinhetpaars ook veel verschillende prachtige kussens en plaids. Neem gerust een kijkje in deze leuke webshop. 

Liefs,

Inge