Manowoods.nl teepee woodie en give-away

Sinds ik bezig ben met het kamertje van Jace weet ik al precies hoe ik het wil hebben. De lockerkast en tipi kan ik al van mijn lijstje strepen, maar de rest nog niet. 

Al een tijdje ben ik verliefd op die leuke houten bedhuisjes. Dit leek mij perfect voor Jace zijn kamer en wat ik er voor ogen hebt. Toen ik een tijdje later Manowoods.nl tegen kwam wist ik het zeker. Dit bedje wil ik. Jammer genoeg is mijn verander drang groter dan dat Jace is, dus moet ik helaas nog even een paar maandjes wachten. Maar naast die leuke bedhuisjes verkoopt Manowoods.nl ook hele gave houten decoratie en speelgoed voor kinderen. Zo was ik opslag verliefd op de Teepee woodie.  

Manowoods.nl is een nieuw bedrijf dat is opgestart door Samantha en haar man Andreas. Geïnspireerd door hun zoon Noël en hun liefde voor houten meubelen en speelgoed zijn ze dit avontuur aan gegaan. Andreas heeft een achtergrond als meubelmaker en timmerman en maakt alle meubels en speelgoed zelf. Samantha helpt hem daarbij met het verven en is het creatieve brein achter alle producten. 

Ook de Teepee woodie is door Andreas met de hand gemaakt. Ik was ook door het dolle heen toen hij thuis geleverd werd. Natuurlijk kon ik niet wachten met het ophangen en stijlen van de teepee. En het leuke van deze teepee is dat je er vele kanten mee op kan. Zo kan je hem net als mij aan de muur hangen en je favoriete spulletjes op zetten. Of je zet hem op de grond, als decoratie of om mee te spelen. De teepee die op Jace zijn kamer hangt heeft de afmeting van 50cm bij 90 centimeter. Daarnaast verkopen ze ook nog kleinere en grotere modellen met een vanaf prijs van €14,95.

Het peuterhuisbedje verkopen ze in twee verschillende maten namelijk 70×150 en 90×200. Je kan kiezen om het bedje in blank hout te laten of je kan hem in het wit of zwart laten schilderen. Ook aan de hele bewegende kindjes is gedacht, zo kan je naar wens spijlen per zijde aan het bedje vast laten maken. De prijs voor een peuterhuisbedje begint bij €199,- 


Naast het houten huis bed en de Teepee woodie verkopen ze ook hele gave houten camera’s die in je in verschillende kleuren (wit,roze,mint,zwart,lichtgrijs) kan laten makenBinnenkort worden er nog meer items toegevoegd aan de collectie. Maar heb je zelf ook een leuk idee of voorbeeld wat je graag wilt laten maken, dan is dit ook zeker bespreekbaar. Ook als het niet kind-gerelateerd is. Voor bestellingen en/of vragen kan je Manowoods.nl een prive berichtje sturen op Instagram. In de toekomst komt er ook een website van Manowoods.nl 

En dan zal ik jullie niet langer in spanning houden en de winnaar bekend maken van onze give-away: 
 En de winaar is: @leentjes.home
Gefeliciteerd! Zou jij Manowoods.nl een prive bericht willen sturen op Instagram met je adresgegevens en de kleur keuze van de camera. 

En voor iedereen die niet gewonnen heeft kan tot en met 26 mei een camera bestellen met 10% korting. In plaats van de normale prijs van €21,95 betaal je nu maar €19,75 voor zo’n geweldige camera. Bestellen kan via een prive bericht op Instagram. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn geworden als dat ik ben. 

Liefs,

Inge