Tulight hanglamp Puik Art

Sinds kort ben ik bekend geworden met Puik-art en gelijk verliefd geworden op hun collectie. Puik-art is een jong Nederlands design merk met gedreven ondernemers. Ze gebruiken verschillende Nederlandse productontwerpers voor hun collectie en daardoor hebben ze hele leuke en orginele producten in hun collectie. 

Zelf was ik gelijk fan geworden van de Tulight hanglamp. De lamp is ontworpen door Ernst Koning en is geïnspireerd op de Nederlandse tulp. Dat geeft de hanglamp een speelseffect en een orginele touch. De Tulight heeft een silicone snoer en heeft een lengte van 4 meter. Door zijn lengte maakt het hem ideaal om op elke gewenst locatie neer te hangen.    Ik vond de Tulight in de webshop van Sterkonline waar je als desgin liefhebber heel blij van wordt. In de shop kan je kiezen uit 4 kleuren. Wit, zwart, mint en rood. Zelf heb ik gekozen voor een witte en een mint variant. De mint Tulight heeft een plekje gekregen in de kamer van Jace. Hij had al wat mint accenten in zijn kamer, dus deze lamp past er perfect tussen. De lamp heeft al meerdere plekjes gehad. Zo heb ik hem aan de tipi gehangen, voor een leuk mint detail, en nu hangt hij aan de wandhaakjes naast de lockerkast. En als Jace zijn nieuwe bed krijgt, kan ik hem ook als nachtkast lampje gebruiken.De witte Tulight heeft een plekje gekregen bij de eettafel. Het is bedoeld voor als extra sfeerverlichting maar het staat ook erg leuk en speels. De Tulight wordt geleverd met een plafondkapje. Maar je kan net als mij heel makkelijk een stekker aan het snoer zetten. Zo is het een flexibele lamp die je op allemaal leuke plekjes neer kan hangen. Ook de halogene lamp wordt meegeleverd. Wat ik echt een pluspunt vindt. Zoals je kunt lezen ben ik super enthousiast over deze mooie Tulight. En daarom ben ik ook zo blij dat ik namens Sterkonline een tulight hanglamp (wit of mint) mag weggeven aan één van mijn lezers. 

Liefs,

Inge