Nieuw OSB bijzettafel

Sinds kort heb ik weer een nieuw bijzettafel die uit de leuke webshop van Eyoba komt. Sinds mijn kleine metamorfose in de zitgedeelte miste ik nog een extra tafel. Vooral sindsdien mijn vintage legertafel in gebruik wordt genomen als plantentafel.

Ik wilde graag een tafel van hout. Omdat ik wat warmte miste in de zithoek leek mij dat een goede combi. Maar het moest ook in mijn interieur passen dus het moest niet te robuust worden. Vooral omdat ik vrij weinig houten details in huis hebt. Het tafeltje van Zuiver kende ik al maar toen ik hem tegen kwam op Eyoba wist ik het meteen. Dit was wat ik zocht.     

 Het blad van de tafel is gemaakt van OSB. Dat is een soort houtplaat dat is samengesteld uit verschillende lagen houtsnippers. Dit geeft een leuk en speels effect. Daarnaast zijn de poten gemaakt van metaal. Ik heb voor witte poten gekozen, dat past het best in mijn interieur, maar is ook te bestellen in rood en geel voor als je meer kleur durft te nemen. Ik wilde een niet te grote tafel bij de zithoek nemen omdat ik het fijn vindt dat er genoeg speelruimte voor mijn zoontje is. En met zijn 40cm is het een compact tafeltje die ik lekker kan verschuiven en neer kan zetten bij de bank of de stoel.   Naast deze mooie bijzettafel heeft Eyoba ook een groot assortiment, waar je terecht kunt voor onder andere je eettafel en eetkamerstoelen. Neem gerust een kijkje in hun leuke shop. 

Liefs,

Inge