Hay analog klok | review fonQ.nl

Voor fonQ.nl mag ik deze review schrijven over de prachtige analog klok van Hay. Doordat ik nog geen klok in huis had hangen was ik heel blij dat ik deze klok een mooi plekje mocht gaan geven. Want wat is hij mooi. Dat de klok ook nog van één van mijn favoriete Deense merken is maakte dat ik nog enthousiaster werd.      De klok heeft een heel mooi wit design met zwarte details. Door de gouden wijzer maakt het geheel net even wat spannender. Door zijn witte uiterlijk en eenvoudige design past hij uitstekend in mijn interieur. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 27 centimeter. Ook is hij verkrijgbaar in een hele mooie mint groene kleur. Naast deze mooie Hay klok heeft fonQ.nl nog meer prachtige klokken in het assortiment.   Als eerste heb ik de klok een plekje gegeven boven mijn eettafel. Door de nieuwe kleur op de muur, in mijn volgende blog meer daar over, springt de witte Hay klok er goed uit. Ook vind ik het handig dat hij bij de eettafel hangt. Zo kan ik makkelijk op de klok kijken maar hangt hij niet in het volle zicht.  Natuurlijk moest ik de klok nog meer leuke plekjes geven. Zo heeft hij ook al even boven de bank gehangen en stiekem heb ik nog meer leuke plekjes voor hem in petto.    Zoals jullie kunnen begrijpen ben ik heel blij met mijn nieuwe aanwinst. En als jullie net zo enthousiast zijn geworden over deze prachtige klok als ik neem dan een kijkje op de site van fonQ.nl. 

Liefs,

Inge