Nieuwe grijze mand van Vierjehuis

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke mand die ik kon gebruiken als opbergmand maar ook decoratief kon gebruiken voor in mijn stellingkast. Ik had niet voor ogen wat ik precies wilde, maar ik wist dat hij niet te groot moest zijn en een neutrale kleur moest hebben.   Toen ik laatst een nieuwe webshop ontdekte Vier je huis kwam ik de ideale mand tegen. Hij is van het merk Bloom, lichtgrijs, en met een hoogte en diameter van 37 cm had hij de perfecte maat waarvoor ik hem wilde gebruiken. Ik gebruik de mand als opbergmand voor kussens en kokers en speelgoed van mijn zoontje. Ook vind ik het leuk om de mand te gebruiken voor mijn Monstera plant. Dat is weer eens wat anders dan alleen een pot.    Zoals ik eerder vermelde komt de mand uit de webshop van Vier je huis. Het is een nieuwe webshop met allemaal leuke spulletjes voor in je huis of om cadeau te doen. Marleen is de eigenaresse van Vier je huis. Ze werkte als leerkracht op een basisschool maar haar droom was het om een webshop te openen. Ze wilde graag dat iedereen een lievelingsplek van hun huis kon maken en is daarom deze shop begonnen met allemaal leuke spulletjes voor het vieren en versieren van je huis en kinderkamers.

 
Liefs,

Inge