Calender 2016

Een tijdje geleden zat ik door de VT wonen te bladeren toen ik de Calender 2016 ontdekte. Ik werd zo enthousiast van het design van de poster dat ik gelijk op de site ben gaan kijken. Ik werd gelijk verliefd. De kalender heeft een minimalistische uitstraling met een klein grafische printje erin verwerkt. En dat allemaal in mijn favoriete kleur roze! Die moest ik natuurlijk in huis hebben. 

 De kalender is ontworpen door Femke Hofhuis die werkt als freelance designer en fotostylist onder de naam Fem Studio. Ze ontwerpt onder andere inpakpapier, kaarten, behang, kussens en sokken met leuke printjes en design. Maar zoals ze zelf zegt ontwerpt ze alles waar maar een printje op kan. Daarnaast doet ze ook de styling voor fotografie waar het draait om een spel van kleur, vorm en materiaal.    

 
Ze heeft de kalender ontworpen doordat haar vriend een huis had gekocht en iets leuks voor op de muur nodig had. Hij vroeg of ze iets leuks kon ontwerpen en dat is de Calender 2016 geworden. De kalender heeft een Schandinavische minimalistische touch met een knipoog naar haar grafische achtergrond. De kalender is in twee verschillende stylen te koop. De lichtroze, die ik in mijn huis heb, en een mint groene. Daarnaast is ze bezig met het uitbreiden van haar collectie. Ze wilt graag postcards, tasjes en pouches uitbrengen en misschien wel kussens van textiel met een eigen print.

  Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn geworden als dat ik ben. Speciaal voor jullie heb ik dan ook een kortingcode van 20%  voor de Calender 2016. Gebruik op femstudio.nl de code YAY voor de speciale korting. 

Liefs,

Inge