Kerstboom in huis?

Sinds ik op mezelf woon heb ik nog nooit een kerstboom gezet, laat staan andere kerstversiering in huis gehad. Het is niet zo dat ik een hekel aan kerstmis heb. Helemaal niet. De afgelopen twee jaar woonde ik op Curacao. Door het vakantie gevoel waar je in waant, het heerlijke weer, de mooie stranden, heb ik nooit echt een kerst gevoel gehad. Voordat ik na Curacao ging woonde ik in Veenendaal en werkte ik in de horeca. Wat ik jaren heb gedaan. Voor de horeca is december één van de drukste maanden van het jaar, dus was ik meer aanwezig op het werk dan thuis. Dus koos ik in die tijd ook nooit voor kerstversiering of een kerstboom. Waarom je huis versieren als je toch aan het werk bent!  

Wel of niet?

Dit jaar heb ik heel erg getwijfeld of ik wel of niet een kerstboom moest zetten. Voor mij hoeft het eigenlijk niet, maar vind het voor mijn zoontje wel leuk. Ook al beseft hij het nu nog niet echt. Maar het idee dat hij opgroeit met een kerstboom in huis leek mij wel erg leuk. De beslissing was dus genomen!     Kerstboom

De kerstboom heb ik heel basic gehouden. Witte ballen in verschillende maten, witte kerststerren en nog mooie witte takken met blad. Ook heb ik een paar leuke kerst posters laten afdrukken. Via Homecrush kan je 4 kerst printables downloaden. Ze zijn super leuk en ik heb ze een mooi plekje gegeven in huis. Het kleine kerstboompje het ik bij de Xenos gekocht en onder een stolpje gezet. Door de rest van het huis heb ik gezellig veel kaarsen en waxinelichtjes staan. Dat vind ik toch wel het gezelligst van deze tijd.  Eindresultaat

Nu de boom staat ben ik  er toch achter gekomen dat ik het toch wel heel gezellig vindt om een kerstboom in huis te hebben. Hij heeft zelfs al meerdere plekjes in huis gehad.  Ik denk dat ik na de kerst alvast spulletjes in ga slaan voor volgend jaar. Dat bespaart een hoop centjes en ben ik in ieder geval goed voorbereid volgend jaar. En wie weet neem ik dan wel een echte boom.

Meer inspiratie lezen? Check dan mijn blog

Simpele kerst DIY

of

Een roze kerst

Liefs,

Inge