• Vitra rotary tray

  Zoals ik in mijn eerste blogpost vertelde vind ik de Vitra rotary tray mijn mooiste accessoires die ik op dit moment in huis heb. Daarom leek het mij leuk om een blog er over te schijven zodat jullie er ook enthousiast over worden (als jullie dat nog niet zijn).

  De rotary tray is ontworpen door Jasper Morrison in opdracht van Vitra, en is gemaakt van kunstof. Er zijn 4 kleur varianten van deze tray en dat is licht roze, teak bruin, as grijs en wit. Ik heb heel lang getwijfeld tussen de witte variant of de licht roze, maar doordat ik toch al wat roze tinten in huis had, vond ik het wel erg leuk om deze kleur weer terug te laten komen in de tray. Het is net even wat gedurfder dan een witte.

  image

  image

  Naast het mooie design en de kleur vind ik het leuk dat deze tray zo multifunctioneel is dat je hem overal voor kunt gebruiken. Je kan hem namelijk als fruitschaal gebruiken, of om lekker hapjes op te leggen of net zoals mij met leuke accessoires zoals een vaasje, kandelaar, stolp en waxinelichtjes. Doordat je de bovenste tray kan draaien, van binnen naar buiten, creëer je toch snel een ‘andere’ look.

  image

  image

  De Tray kan je in verschillende winkels kopen zoals Loods 5, mocht deze nou niet in de buurt van jou zitten kan je hem ook hier online bestellen. En als je hem voor 24.00 uur besteld hebt, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Hoe fijn  is dat?

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  Delen:

  3 Reacties

  1. Judith
   11 december 2015 / 15:56

   Jaaa helemaal eens dat dit echt een hebbeding is! Hij komt nu ook op mijn wishlist! ?

  2. Manuela
   11 december 2015 / 16:23

   i really really like the Vitra rotary tray ♡♡

   Hebben hebben hebben!!!

  3. Ann
   13 december 2015 / 15:40

   Jaaa deze tray vind ik ook helemaal geweldig en staat hoog op mijn verlanglijstje!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?