Mijn eerste blog!

Toen ik het idee kreeg om mijn eigen blog te gaan beginnen begon ik gelijk te denken waar zal ik mijn eerste blog over gaan maken. Ik had genoeg ideëen maar vond het allemaal niet leuk om mee te beginnen. En toen bedacht ik me, waarom begin ik niet met een blog en vertel ik wat over mijzelf en waarom ik met deze blog ben begonnen.

Nadat wij in maart 2015 in ons nieuwe huisje zijn betreden is mijn passie voor interieur aangewakkerd en ben ik er dagelijks mee bezig. Ik begon met het openen van een Instagram account en daar deel ik dagelijks foto’s van mijn huisje. Wat een leuk platform is dat. Mensen zijn aardig, geven leuke feedback en vol op inpsiratie voor je eigen huis. Toen ik in oktober ben gevraagd om voor de bloggershotspot Homecrush.nl te bloggen heb ik natuurlijk gelijk ja gezegd. Na een aantal blogs te schrijven begon het toch te kriebelen. Ik vroeg me af waarom ik niet mijn eigen blog begin, waar je alle vrijheid hebt om te schrijven over wat je bezig houdt. Na een tijdje wikken en wegen heb ik op een donderdag avond de stoute schoenen aan gedaan en een blog aan gemaakt. Super spannend!

image2image4

Mijn stijl in huis is Scandinavisch, ik hou heel erg van wit met een vleugje hout. Sinds korte tijd heb ik ook een beetje kleur toegevoegd namelijk rozé en mosterdgeel. Dat maakt het allemaal net even wat spannender. Mijn favorieten meubel stuk is op dit moment mijn schommelstoel, wat geinspireerd is op de  Eames RAR stoel. De Vitra rotary tray is by far mijn favoriete accessoires op dit moment. Het design, de eenvoud, de kleur, het past allemaal in mijn huisje. Het leukste is nog om lekker te schuiven met spulletjes erop en nieuwe dingen mee te proberen. Maar daar meer over in mijn volgende blogpost.

imageimage3

Ik hoop met deze blog jullie te gaan inspireren en op de hoogte te houden met alles wat er op het gebied van interieur,stijling en lifestyle te vinden is. En natuurlijk hoop ik dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen.

Liefs,

Inge